JAO-Fees

Op 10 Junie 2018 is dit weer tyd vir ons jaarlikse JAO Geloofsofferfees en jy (en jou bure en jou hele familie!) is genooi.

By die fees val die fokus op ons Sendingroeping, om die Evangelie aan die hele wêreld te verkondig. En veral op die Sendelinge wat deur ons gemeente ondersteun word.

Een van ons sendelinge, Dirk Coetsee, van Petra Instituut vir Kinderbediening is ook spesiale gasspreker by die geleentheid.  Hy gaan vir ons kom vertel van die groot werk waarmee hulle hier, maar ook wêreldwyd besig is. Dit beloof om ‘n baie insiggewende en inspirerende belewenis te wees!

Die fees is ook ons geloofsofferfees waar ons elkeen se bydrae/belofte/commitment, bo-en-behalwe ons normale dankoffer nodig het om al ons sendelinge vir nog ‘n jaar te kan ondersteun. Kom ons begin nou al elkeen tyd in gebed spandeer om vir die Here te vra om ons hierin ook te lei.

Die fees is egter ook natuurlik ‘n groot gemeentefees! Dit beteken dat ons gaan saam sing en kuier en heerlik saam gaan eet. Hierdie jaar hou ons ‘n Sjinese Braai. So kan elkeen sy eie bestanddele bymekaar gooi en self gaarmaak presies soos jy daarvan hou en kan ons lekker om die braaiers staan en kuier.

Ons het vooraf ‘n klompie gasbraaiers en al die bestanddele (hoender, varkvleis, groente, souse, ens.) nodig sodat ons alles kan voorberei vir die fees.  As jy kan help met ‘n braaier of van die ander benodighede, praat asb. met Cathleen of met Francien.  Daar sal Sondag ‘n volledige lys in die portaal wees met al die benodighede waar jy jou naam kan opskryf as jy kan help!Kom ons maak dit ‘n span poging en maak dit werklik ‘n gemeente familiefees waar ons lekker saam kan kuier, saam werk en saam feesvier en so ook nader aanmekaar kan groei.

Daar sal ook ‘n paar ekstra verrassings vir ons kinders wees, so bring die hele gesin en kom geniet die dag saam met ons!

Sien jou daar!